Субота, 27.04.2024, 15:46
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:19
Виставка-конкурс

Найвище завдання будь-якої творчості – знайти незвичайне у звичайному і звичайне у фантастичному.

Дідро

З метою розвитку і підтримки талановитої молоді, сприяння реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини 29 березня 2019 року проведено районні виставки-конкурси науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край", в яких взяли участь 8 закладів загальної середньої освіти району та  Підгаєцький центр дитячої та юнацької творчості.

Виставки продемонстрували ґрунтовну роботу вчителів трудового навчання, керівників гуртків з розвитку творчих здібностей школярів, залучення їх до раціоналізаторства та винахідництва, розвитку декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва серед учнівства. Роботи учнів Підгаєцької гімназії імені Маркіяна Паславського (кер. Свінціцька Н.М.), опорного закладу Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів (кер. Гатала М.Р.), Вербівської ЗОШ І-ІІ ступенів (кер. Будзяк В.Ф.), Мужилівської ЗОШ І-ІІ ступенів (кер. Яцків В.В.), Угринівської ЗОШ І-ІІ ступенів (кер. Гальчак О.О., Твардовський О.М.)  відзначалися творчою винахідливістю, майстерністю і оригінальністю конструкції. Найкраще представництво у розділі «Архітектура і будівництво» виставки-конкурсу науково-технічної творчості забезпечила  філія «Бронгалівська ЗОШ І-ІІ ступенів» (кер. Яєчник П.Т.), у підрозділі «Витинання» виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва - Литвинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (кер. Поляна О.М.). Роботи вихованців Підгаєцького ЦДЮТ (кер. Мошна І.О., Симко Д.І.) вирізнялися високим рівнем підготовки та складністю. Гуртківці показали належний технічний рівень та змістовний захист експонатів, продемонстрували ефективну реалізацію творчого задуму.

На підставі зведеного протоколу виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край"  нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту команди:

  • опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів»  за зайняте І місце;
  • Підгаєцької гімназії імені Маркіяна Паславського за зайняте ІІ місце;
  • Угринівської ЗОШ І-ІІ ступенів та Підгаєцького ЦДЮТ за зайняте ІІІ місце.

На підставі зведеного протоколу виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту серед ЗОШ І-ІІІ ступенів команду

  • Підгаєцької гімназії імені Маркіяна Паславського за зайняте І місце;

       серед ЗОШ І-ІІ ступенів команди:

  • Вербівської ЗОШ І-ІІ ступенів за зайняте І місце;
  • Мужилівської ЗОШ І-ІІ ступенів за зайняте ІІ місце;
  • філію «Бронгалівська ЗОШ І-ІІ ступенів» за зайняте ІІІ місце.

Оголошено подяку керівникам, які готували команди до участі у виставках такерівнику Підгаєцького ЦДЮТ Нікітюк О.Р. та методисту Кравченко Ю.Г.  за створені належні умови щодо організації та проведення районнихвиставок-конкурсів.

У квітні 2019 року кращі експонати Підгаєцького ЦДЮТ та окремих закладів освіти будуть представлені на обласних виставках-конкурсах.

 

Категорія: Конкурси, олімпіади | Переглядів: 381 | Додав: pidgajcimk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz