Неділя, 05.05.2024, 10:27
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:58
Семінар-практикум керівників ЗЗСО

Сучасні підходи до професійного зростання керівників шкіл

 

     Відповідно до плану роботи Підгаєцького районного методичного кабінету, 27 листопада  2018 року на базі Вербівської ЗОШ І-ІІ ступенів проведено районний семінар-практикум керівників закладів загальної середньої освіти району на тему: «Середовище формування національної свідомості та громадянської позиції учнів: традиції та інновації» за участю Хоми С.О., завідувача центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти  та Мудрик Л.Є., методиста ТОКІППО.

    Розпочався семінар із зустрічі та вітання учасників директором школи Ю.В. Ніразом та флешмобом «Я тебе ненавиджу війна…», підготовленим педагогом-організатором Ільків Н.Г.. З привітальним словом до присутніх звернулася Г.В. Боднарчук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Підгаєцької РДА.

    Теоретичний блок розпочали Старка В.Б., завідувач Підгаєцьким РМК, та Манюк О.П., методист РМК, презентацією «Організація діяльності учнівського колективу в умовах творення Нової української школи. Традиції та інновації у виховній діяльності». Питання «Середовище формування національної свідомості та громадянської позиції учнів школи» розкрила Будзяк М.Й., заступник директора з НВР. Плідною та цікавою була для учасників семінару участь у тренінгу, проведеного Хомою С.О., Мудрик Л.Є.

    У практичній частині керівники ЗЗСО застосовували засвоєні теоретичні знання за допомогою інтерактивних вправ, демонстрували активність, вміння працювати в команді та обмінювалися досвідом. Ніраз Ю.В., як вчитель історії, висвітлив дослідницько-пошукову роботу учнів «Все життя – в боротьбі». Завершився семінар-практикум виховним заходом «Молюсь за тебе, Україно!», підготовленим Ільків Н.Г. та вчителем музичного мистецтва О.І. Дигідь.

    Основною метою семінару було підвищення компетентностей керівників шкіл щодо організації роботи з формування національно-патріотичного виховання учнівської молоді. Заняття пройшло в довірливій, щирій та творчій атмосфері. Учасники тренінгу отримали іменні сертифікати про проходження навчання з вказаною кількістю годин.

 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 304 | Додав: pidgajcimk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz