Неділя, 28.04.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:01
Методична рада

05 лютого 2020 року у затишній залі ЦДЮТ відбулося чергове засідання методичної ради РМК. Серед присутніх - заступники директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи, керівники творчих груп учителів, методисти РМК. Відповідно до плану роботи з питаннями «Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2019 – 2020 навчальному році», «Про підсумки проведення І туру конкурсу «Учитель року – 2020»» та участь учителів в обласному турі конкурсу» членів ради РМК ознайомила завідувач комунальною установою «Підгаєцький РМК» Віра Старка. Глибокий та змістовний аналіз розкритих питань змусив присутніх замислитись над участю і особистим внеском , місцем і роллю педагогічних колективів у підготовці та вихованні здобувачів освіти. Також розглянуто методичні напрацювання педагогічних працівників, які претендують на присвоєння їм педагогічних звань. Схвальні відгуки про їх роботу лунали із уст як заступників ЗЗСО, так і методистів РМК. Цікаво було чути про здобутки, систематичну і послідовну роботу, креативні ідеї та практику застосування надбань роботи творчих груп учителів початкових класів (керівник Демків Г. Г.) учителів історії та правознавство (керівник Борисенко М.Ф.), учителів української мови та літератури (керівник Монастирська Н.М.), учителів ОХЕ (керівник Скриник Л.М.).

Власними напрацюваннями, набутими практичними навиками, новими ідеями та власним баченням освітянських проблем, що знайшли відображення на особистих інтернет – ресурсах, поділились із колегами заступники Олександра Слабодух (Підгаєцька гімназія імені М. Паславського), Марія Данилович (Литвинівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Ольга Пекарська ( Підгаєцька СЗОШ І ст.). Практичні поради звучали у виступах Надії Бавдис (Носівська ЗОШ І – ІІ ст.), Марії Слободян (Голгочанська ЗОШ І – ІІ ст.), Марії Будзяк (Вербівська ЗОШ І – ІІ ст.), Лесі Солонини (Угринівська ЗОШ І – ІІ ст.).

         «Хто працював у цьому напрямку, той і буде працювати на майбутнє, а хто ще вагався – то час починати», - підвела підсумок наради Віра Старка.

          Отож, успіхів нам усім, бо справа, яку ми робимо, спільна і благородна.

Категорія: Методична робота | Переглядів: 207 | Додав: pidgajcimk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz