Понеділок, 29.04.2024, 06:46
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:51
Методична платформа учителів основ здоровя

         29 листопада 2019 року на базі Новосілківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Іван Воробець) проведено районну методичну платформу учителів основ здоров`я з проблеми «Забезпечення рівного доступу до реалізації якісної здоров’язбережувальної освіти».

         У рамках заняття  підвищено рівень поінформованості з питань забезпечення якісної здоров’язбережувальної освіти.  Налаштуванню учасників на продуктивну роботу сприяв прийом «Мікрофон», за допомогою якого  визначено поняття «здоров’язбережувальна освіта». Теоретичну частину заходу розпочала методист РМК Наталія Чернець інформаційним повідомленням «Професійна компетентність учителя як умова забезпечення рівного доступу до реалізації якісної здоров’язбережувальної освіти». У ході практичної частини педагоги мали можливість відвідати тренінгове заняття у 8 класі (вчитель основ здоров`я Оксана Хоптій). Особливим цей етап роботи став тим, що надав усім учасникам можливість удосконалити свої уміння щодо організації та проведенні тренінгу.

       Робота в групах над визначенням основних умов для  реалізації  здоров’язбережувальної освіти на уроках основ здоров`я надала учасникам можливість висловити свої думки, поділитися досвідом та усвідомити недоліки в організації здоров’язбережувального освітнього процесу.

        Створенню доброзичливої атмосфери і продуктивної роботи на методичній платформі сприяли допоміжні вправи: «Зустріч-знайомство», «Руханка» тощо.

    Експрес-опитування «Сьогодні мені було важливо і цікаво…» дало можливість відкрито висловити свої почуття присутнім на заході й змоделювати зміст, напрями та форми роботи з визначеної проблеми.

   Питання, які розглядалися на методичній платформі допоможуть педагогу основ здоров`я осучаснити освітній процес, зробити його якісним і результативним.

        

Категорія: Методична робота | Переглядів: 203 | Додав: pidgajcimk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz