Четвер, 02.05.2024, 21:19
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:43
Семінари

Обласний семінар-практикум методистів предмета «Захист Вітчизни»

 РМК (ТКМЦНОІМ, ММК, ОТГ)

 

27 лютого 2019 року на базі Тернопільського ОКІППО відбувся обласний семінар-практикум на тему «Використання інтерактивних методів навчання як один з шляхів підвищення ефективності викладання предмета «Захист Вітчизни» та організації гурткової роботи з військово-патріотичного виховання: з досвіду роботи методичної служби Підгаєцького району».

З привітанням та вступним словом виступив Петровський О.М., директор   ТОКІППО, кандидат історичних наук, доцент.

Теоретичну частину семінару-практикуму розпочала Хома С.О.,завідувач Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО, з доповіді та презентації на тему «Проблема патріотизму у сучасному осмисленні. Формування патріотичних цінностей через практичну діяльність учнівської молоді».

У практичній частині семінару-практикуму завідувачем Підгаєцького РМК Старкою В.Б. розглядалось питання «Науково-методичний супровід діяльності учителів: система роботи в Підгаєцькому районі».

Бейба В.П., методист Підгаєцького РМК, ознайомив учасників  семінару з різноманітністю форм методичної роботи з учителями предмету «Захист Вітчизни» як шлях до формування конкурентноспроможного фахівця.

Другим етапом практичної частини були виступи-презентації: Осадци Л.О.,вчителя «Захисту Вітчизни» (основи медичних знань) опорного закладу «Підгаєцька ЗОШ І-ІІІ ступенів» на тему «Використання технологій інтерактивного навчання у процесі творчої співпраці учителя й учня на уроках «Захисту Вітчизни» (основи медичних знань)»; Новіцького Б. О.,вчителя «Захисту Вітчизни»Литвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему «Мотивація учасників навчально-виховного процесу засобами і методами інтерактивного навчання при вивченні предмета «Захист Вітчизни» та у позакласній роботі»; Козлика В. І., вчителя «Захисту Вітчизни»Голгочанської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему «Використання інтерактивних методів у роботі гуртка військово-патріотичного виховання Голгочанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (з досвіду роботи)»; Пухайло О. В.,заступника директора з виховної роботи Підгаєцької гімназії імені Маркіяна Паславського на тему «Виховний потенціал інформаційно-комунікативних технологій у становленні громадянина-патріота в умовах нових стандартів освіти».

Підсумок семінару-практикуму підвів Волянюк Б.О., методист Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО.

Учасниками семінару-практикуму були розроблені рекомендації та пропозиції щодо особливостей використання інтерактивних технологій для підвищення фахового рівня учителів предмета «Захист Вітчизни» в процесі вивчення предмета та організації гурткової роботи з військово-патріотичного виховання.

 

Категорія: Бейба В. П. | Переглядів: 268 | Додав: pidgajcimk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz