П`ятниця, 29.03.2024, 08:56
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:55
ЗНО-2016 з історії

ЗНО з історії України: готуйся до тесту онлайн

        У 2016 році випускний іспит з історії України учні 11-х класів складатимуть у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Іспит складатимуть як випускники, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів, так і ті випускники, яким необхідно отримати лише оцінку державної підсумкової атестації з предмета.

       Виходячи з цього, тест ЗНО 2016 року з історії України буде складатись з двох частин.

        Результат виконання завдань першої частини буде зарахований як державна підсумкова атестація з історії України. Ця частина міститиме тридцять завдань різних форм та охоплюватиме період історії України ХХ ст. - початку ХХІ ст.

        Друга частина тесту також міститиме тридцять завдань різних форм і охоплюватиме період історії України від найдавніших часів до кінця ХІХ ст.

         Увага! Результат виконання завдань першої та другої частини тесту буде використовуватися абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів України.

        З метою якісної підготовки до ЗНО з історії України, випускники шкіл можуть скористатися безкоштовним онлайн-сервісом та дистанційно готуватись до тестування.

        Сайт ЗНО-онлайн пропонує всю базу завдань тестів з історії України, що пропонувались абітурієнтам під час проведення основних та додаткових сесій зовнішнього незалежного оцінювання, а також під час пробних тестувань упродовж 2007-2015 років.

       Загалом до банку завдань з історії України на сайті zno.osvita.ua включено понад 1100 тестових завдань різних форм та рівнів складності.

       Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження справжнього тестування.

        Після виконання кожного із запропонованих тестів користувач отримає правильні відповіді на всі завдання та розрахунок результату у тестових балах.

       Також, є можливість відкрити повний перелік усіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, що були запропоновані учасникам тестування з часів запровадження ЗНО. У цьому варіанті проходження тестування ви отримуєте правильну відповідь на кожне завдання відразу після його виконання.

      Бажаємо успішної онлайн підготовки!

Категорія: Моніторинг і ЗНО | Переглядів: 305 | Додав: kedych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz