П`ятниця, 19.04.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:49
Семінар заступників директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи

Впровадження сучасних інформаційно-комунікативних технологій у практику роботи заступників директорів з НВР

     Такою була тема районного семінару-практикуму заступників директорів шкіл району, який відбувся 10 грудня 2018 року в Литвинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Гостей зустріли козаки учнівського козацького коша та привітали грамотою з посвятою в почесні гості.

      Програма заходу передбачала вітання учасників директором школи Ярославом Потураєм. Завідувач Підгаєцьким РМК Віра Старка та методист Марія Романишин ознайомили заступників із впровадженням ІКТ в навчально-виховний процес, як шлях до розвитку освіти. Поділилася досвідом роботи із створення єдиного інформаційно-освітнього простору школи заступник директора з НВР Марія Данилович. Цікавими і змістовними були виступи молодих вчителів школи, які презентували свої вміння розвивати компетентності учнів на уроках математики з елементами ІКТ (Надія Суровець), проведення заходів з позакласної роботи з іноземної мови засобами ІКТ (Іванна Тесляк), та використання інформаційно-комунікативних технологій для освіти та самоосвіти (Тетяна Тригуба, заступник директора з виховної роботи).

     Заступники директорів були активними учасниками практичного заняття зі створення поштової системи Gmail, яку проводили Галина Горда, методист Центру інформатики, ІКТ та дистанційної освіти ТОКІППО, вона вказала на важливість основних можливостей електронної пошти. Доцент кафедри змісту і методик навчальних предметів, кандидат педагогічних наук Олеся Олексюк зосередила увагу на плануванні методичної роботи за допомогою Google Calendar, використання хмарних сервісів Google+, Sites в управлінській діяльності ЗЗСО.

    На завершення семінару проведено "Музичний релакс" під керівництвом вчителя музичного мистецтва Володимира Бромірського, та екскурсію у шкільну світлицю (Марія Юрків).

    

Категорія: Методична робота | Переглядів: 256 | Додав: pidgajcimk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz