Четвер, 25.04.2024, 23:27
Вітаю Вас Гість | RSS



Комунальна установа "Підгаєцький методичний кабінет" 
Підгаєцької районної ради Тернопільської області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:06
Ми-серед кращих

       20 листопада ц.р. у приміщенні  Тернопільського Народного дому «Перемога» відбулося відкриття фотовиставки та підведення підсумків заключного етапу обласного конкурсу-виставки авторських фотографій юних аматорів на патріотичну тематику: «МИ В УКРАЇНІ І УКРАЇНА В НАС»

        Захід був присвячений загальнонаціональному ДНЮ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ В УКРАЇНІ, організаторами якого виступили корпорація «Агропродсервіс» та департамент освіти і науки облдержадміністрації. Головна мета Конкурсу - формування національної і громадянської свідомості підростаючого покоління, виявлення особистого бачення зразків та прикладів проявів патріотизму, любові до України, вивчення історії рідного краю засобами фотомистецтва.

         До фіналу конкурсу надійшло 66 фоторобіт з Тернополя та 15 районів області. Високопрофесійне жюрі, до якої увійшли Василь Бурма, Орест Лижечко, Єдуард Кислинський, Василь Балюх, Михайло Бенч, Микола Василечко та Іван Пшоняк до 20 листопада  провели оцінку робіт та визначили переможців.

       На урочисте відкриття виставки та нагородження переможців прибули не лише переможці двох перших етапів конкурсу, а й їхні батьки, вчителі, керівники органів освіти області, міста та районів. За третє місце грошовою премією у розмірі 10 тисяч гривень та Грамотою нагороджений вихованець Тернопільського обласного центру науково-технічної творчості школярів Василь Погорілець.

        Друге місце між собою поділили учениця Тернопільської ЗОШ №16 Тетяна Тиш і студентка Тернопільського комерційного інституту Марія Пенчук. Обидві нагороджені Грамотами за професіоналізм, любов до України, патріотизм і знання історії рідного краю та грошовими преміями по 15 тисяч гривень кожна.

         Всі учасники третього етапу конкурсу нагороджені Дипломами компанії «Агропродсервіс» та департаменту освіти і науки ОДА, 15 із них отримали Грамоти та грошові винагороди (по 1 тисячі гривень кожна) за кращі фотороботи у номінаціях.

        Однією із цих 15 була вихованка гуртка «Лідер» Підгаєцького Центру дитячої та юнацької творчості Христина Руда, яка представила на конкурс три фотороботи – «А ми просто україночки…», «Скочив в гречку…» і «Моя Україно, кохана землице…». Самій Христині найближча до серця остання робота - «Моя Україно, кохана землице…», бо вона вклала в неї найбільше своїх умінь і творчої фантазії.

        Нагороди конкурсантам вручали організатори свята – генеральний директор корпорації «Агропродсервіс» Іван Чайківський та директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації  Любомир Крупа. «Задумка полягала в тому, щоб засобами фотомистецтва прищепити любов широкому загалу учнівської молоді до рідного краю та Вітчизни. Вважаю, що наша ідея лягла на добрий грунт і дала перші хороші творчі сходи...» - сказав керівник компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський. – «Для наших дітей, заради такої приємної миті бачити їх щасливі обличчя, усвідомлення кожним із учасників фотоконкурсу своєї причетності до прекрасного мистецтва, до творення новітньої історії держави варто жити і працювати...».

 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 424 | Додав: kedych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz